Steeds meer sport sites gemaakt

Meer sport sites voor verenigingen aangemaakt

Het aantal sites voor sportverenigingen is sterk toegenomen de laatste tijd dit omdat de eerste leden sportverenigingen waren en alleen bestaande leden nieuwe leden kunnen aanbrengen. Sinds de heropening van come2me willen we het graag rustig aan beginnen om zo alle kinderziektes eruit te kunnen halen en te werken aan het verder versimpelen van de gebruikersinterface.

Nieuwe opties
Er is vraag naar nieuwe opties maar deze zetten we voorlopig alleen op een lijstje verder doen we daar op dit moment niet mee gezien gebruikersgemak voorop staat, we willen niet een tweede alles in 1 pakket worden waar zoveel mee mogelijk is dat het voor velen onbruikbaar is geworden. De basis blijft het kunnen maken van pagina's, een fotoboek, een gastenboek en het kunnen aanpassen van het ontwerp en de basis seo gereedschappen zodat je de site goed in de zoekmachine kunt plaatsen.

SEO opties
Onze sites zijn staan goed in de zoekmachine iets wat ook voor verenigingen fijn is om erbij te hebben. Het is met het snippet voorbeeld duidelijk wat er in de zoekmachine gaat komen en met onze seo alerts kun je snel fouten opsporen in je website. We gaan echt voor kwaliteit ipv veel opties, wellicht dat er in een later stadium nog smaken komen waardoor de site niet seo vriendelijk en makkelijk te beheren is maar ook echt specifiek voor een bepaald doel is.

Wil je graag zelf ook een nieuwe website maken neem dan contact op met support@jenda.nl voor meer informatie.